Talkshow

Trends in Veiligheid 2022

HET VEILIGHEIDSDOMEIN ALS BAKEN IN DYNAMISCHE TIJDEN

 

Donderdag 9 juni 16.00 – 17.00

 

Quantum computing, cyber security, artificial intelligence, informatie gestuurd werken (IGW) en natuurlijk innoveren, allemaal thema’s die actueel zijn voor uw werk in het (publieke) veiligheidsdomein. Hoe kunnen we al deze ontwikkelingen succesvol inzetten voor de maatschappij?

Erik Staffeleu (Senior Director Public Sector Capgemini Invent) zal het 12de Trends in Veiligheid rapport bespreken. Tevens zullen er enkele gasten uit het publieke (veiligheids)domein deelnemen aan de discussie.

Technologie heeft nu, nog meer dan eerder, mensen bijeen gebracht, samenwerking gefaciliteerd en bijgedragen aan het delen van creativiteit en informatie. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat ontwikkelingen die al een tijdje langzaam gingen, opeens een versnelling kregen door de urgentie die gevoeld werd.

Een talkshow die u niet mag missen als u werkzaam bent binnen het publieke veiligheidsdomein!

 

Agenda*:

  • Trends in Veiligheid 2022
  • Informatie Gestuurd Werken (IGW)
  • Organisatie en Innovatie
  • Cyber security

Experts uit het veilligheidsdomein

  1. Hugo Hillenaar, Hoofdofficier van Justitie Rotterdam
  2. Marcel Hoogland, Directeur IT bij IVO Rechtspraak
  3. Johan Oostveen, CTO en plv Directeur ICT bij Politie Nederland

 

De experts uit het veiligheidsdomein en die van Capgemini zullen ingegaan op bovenstaande onderwerpen, in lijn met het rapport, en hun visie delen.

* De talkshow is een selectie van de onderwerpen uit het rapport. Het rapport zelf ontvangt u direct na de uitzending met artikelen over onder meer: unbaised AI, financiële criminaliteit de slimme deurbel, ethiek, innovaties en quantum machine learning.
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met: Thomas de Klerk, Marketing Manager Capgemini Nederland, thomas.de.klerk@capgemini.com.

Registratieformulier

U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.